Советую прочитать.... посто ROFL :D |
holod Познавший Тьму Откуда: Междумирье Сообщений: 194 + | Написано: 23.01.2004 23:49 | Инфо Правка |
Хм
ну я тут бывают иногда, но лучше реально мне в асю стучатся
шансов меня там найти на 80% больше |
12.09.2004 19:45 Нейтрон подклеил тему Анкета Дена - ЛЮДИ! ЧТО ЭТО ЗА ЯЗЫК? | Фея Ведьмочка Откуда: из волшебного леса | Написано: 12.09.2004 19:13 | Инфо Правка |
Вот это я нашла,откопала. мда
это укринский,или болгарский? "Рождена дата: 23 юли 1989 Роден в квартал "Fulham", Лондон, Англия Зодия - Лъв Зодия според китайския хороскоп - Змия Коса - Кафява Очи - Сини Прякори – Дан, Дани, Ради Майка - Марша Грешъм Баща - Алън Радклиф Домашни любимци - 2 колита - Бинка и Негет Любимо число - 9 Любим цвят - зелено, черно, червено, златисто Любимо животно - вълк Любима напитка - Кока-Кола Любим сладкиш - Марс Любим десерт - ванилов сладолед с шоколадов сироп Хобита – писане на разкази ("Бих искал да стана писател, но съм много мързелив, щом стане дума за писане."), четене, тичане, гимнастика, PlayStation. "Моите страсти са киното и музиката". Любима музика - Dido, Stereophonix, U2, REM Любими книги – "Цветът на магията", "Фантастична светлина" (Тери Пратчет), "Пътеводител на галактическия стопаджия" (Дъглас Адамс), "Cirque Du Freak" (Дарън Шан), "Holes" Любими учебни предмети – английски език, физкултура и точните науки. "Рисуването също, макар че никак не ме бива там. Направо съм ужасен художник, не мога да направя свестен кръг." Любим филм - "Мулен Руж", "Аполо 13", "Влюбеният Шекспир", първият черно-бял филм, който е гледал е "12 разгневени мъже" Любими актриси - Джулия Робъртс, Камерън Диаз, Катрин Зита Джоунс, Кейт Уинслет, Кейт Хъдсън Любими актьори - Тим Робинс, Бен Стилър, Антани Хопкинс, Ед Харис, Робърт де Ниро, Том Ханкс Любимо ТВ шоу - Сем. Симсън и кеч (но само ако родителите му разрешат) Спортни любимци - кеч (обича Скалата), Формула 1, Футбол ("Не играя футбол, но съм поддръжник на „Фулъм”, тъй като живея много близо до стадиона, на който те играят.") и Хамбал Любим супергерой - Спайдърмен Мрази - математика, френски език, сладкиши и кексове Най-честа фраза – "Cool!" (яко, готино) Любима Хари Потър книга - 2ра Любим герой от книгите за Хари Потър - Хагрид и сем. Уизли Любимо име от книгите за Хари Потър - Волдемор. "Харесва ми как звучи, макар че може би не трябваше да го казвам." Любима сцена от "Философският камък" – сцената с шаха ("Декорът е фантастичен!") Магическа способност, която иска да притежава – да става невидим Как се справя със славата – "Аз съм си напълно нормален човек. Ходя на училище, когато не съм на снимки, излизам с приятели, ходя на кино – всичко, което обикновените тийнейджъри правят." Едни от най-лошите неща в славата – даването на автографи ("Всъщност не самото даване на автографи, а това че името ми е твърде дълго.") и това че "повечето почитатели искат да се запознаят с Хари, а не с Дан" Вярва ли в магията – "Винаги съм вярвал в магията – сто процента!" Филми, в които е участвал освен „Хари Потър” – "Дейвид Копърфийлд" и "„Шивачът от Панама""
[ Нейтрон: Правила 3.1.5. ] |
Nyctalus рукокрылая Откуда: Средизем(номор)ье +++ | Написано: 12.09.2004 19:29 | Инфо Правка |
Фея Точно не украинский.
|
Daemon Резидент Откуда: Linux Сообщений: 201 | Написано: 12.09.2004 19:38 | Инфо Правка |
Българска, скорее всего. |
Евгений М. Маг Откуда: Death Valley Сообщений: 111 | Написано: 14.09.2004 23:04 | Инфо Правка |
Болгарский сайт. У них e-mail - |
Саша | Написано: 04.02.2005 13:52 | Правка |
Почему вам не нравитса болгарски язък?
|
Mirabella Foresight Ангел во плоти Откуда: Samara-upon-Volga Сообщений: 48 | Написано: 16.02.2005 13:29 | Инфо Правка |
Саша Почему не нравится?! Очень даже нравится - все мы братья славяне! Только не понятно ничего (хотя нет, лукавлю, кое-что понятно). Однако хочу добавить: учите русский, чтобы понимать юмор! |
| |